It’s okay to lose yourself for a little while. In books, in music, in art. Let yourself get lost.

Efter träningspasset i onsdags när jag skulle backa ut från parkeringen, knackade en äldre man, Ian, från CrossFit-klubben på förarrutan och deklarerade att jag hade ett väldigt, väldigt platt bakdäck på högre sida. Suck. Öppnade bagageluckan och hittade skiftnyckeln men letade förgäves efter en domkraft. Dubbelsuck. Som tur var lät Ian mig låna hans domkraft (ja, han bytte hela däcket åt mig faktiskt) så reservhjulet kunde åka på. Efter ett otroligt tacksamt ”tack!” till Ian så krypkörde jag till närmaste verkstad, fortfarande rödflammig i ansiktet och med träningskläderna full av krita, och fick det punkterade däcket lagat för $25 innan jag körde hem och tog en efterlängtad dusch.20140625_103908Ja, och så gick det alltså till när Rebecka råkade ut för punktering en onsdagsförmiddag i juni i Nya Zeeland.

Note to self: Se alltid till att ha en domkraft i bilen. Du vet aldrig när du får punka knappt tio minuter från där du bor.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>