Find time for the things that make you feel happy to be alive.

Hallå, hallå! Det var nästan en vecka sedan ni såg något från mig här, men nu är jag på banan igen! Våra grannar Len och Lesley är med i en organisation (jag glömmer alltid namnet, någon som vet?) där resenärer kan få gratis mat och husrum i utbyte mot arbete hemma hos folk som bor på landsbygden i Nya Zeeland, och i förra veckan tog de med sig ett franskt par från Paris på besök hemma hos familjen Coggins. De här prickarna var inte vilka som helst, de jobbade nämligen som lärare på en cirkusskola när de inte reser runt i Nya Zeeland. Barnen blev överförtjusta förstås, när killen började jonglera med både händer och fötter, men blev helt i extas när de fick se vilka konster de kunde göra med ballonger! Alla ungarna fick välja varsitt djur, på bilderna ser ni Seb’s bläckfisk och CJ’s spindel, och jag fick en blommhatt att bära på huvudet minsann. Paret blev tillfrågade av min värdmamma dirre att komma tillbaka till Kenzies födelsedags tre dagar senare. En lite annorlunda eftermiddag sådär dagarna innan vinterlovet.20140702_163937 20140702_163957

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>