Bloggtorka upphör

1937446_10202552433267694_5790535159731185431_n
Nyss hemkommen från en blöt vecka i Rarotonga, Cooks Islands. Sedan jag bokade den här resan har jag hela tiden tänkt på hur skönt det skulle bli att få ligga på en handduk och lyssna på favoritlistan på syrrans Spotifykonto i solen, hyra en paddleboard, filosofera under en kokospalm, snorkla eller kanske till och med dyka, göra solhälsningar i gryningen… nåt sånt i alla fall. Och kunna skryta om det på sociala medier genom häpnadsväckande vackra bilder. Men eftersom vädergudarna av någon outgrundlig anledning verkar vara fly förbannade på mig, så har denna vecka knappt bjudit på någonting annat än regn, blåst, extrem fuktighet och allmänt skitväder och då var det liksom inte så himla mysigt att göra ovannämna ashärliga saker. Men jag har inte hängt så mycket läpp för det. Jag åkte nämligen inte till Rarotonga främst för att leka semester firare à la stekt kräfta indränkt i sololja beställer in cocktails i poolbaren. Jag reste dit, utan någon annan än mig själv som sällskap, för att reflektera över dunderåret som har varit, vad som har tagit mig dit och vart jag vill gå härnäst. Till min hjälp hade jag alla mina journaler som jag någonsin har fört sedan jag var femton. Det var stundtals ganska urjobbig läsning som fick mig att återuppleva minnen jag har försökt förtränga så himla länge. Men jag kände att det var dags nu. Och jag kom fram till en hel del. 16 A4-sidor närmare bestämt. Vissa saker hoppas jag kunna dela med mig av här inom kort.

Jag börjar inse på riktigt att jag snart åker hem till fina Sverige igen. Det slog mig som en blixt från klar himmel hur mycket jag kommer sakna med det här fina landet. Men allting har väl sin tid antar jag. Från och med imorgon ska jag försöka göra det absolut mesta jag kan av de sju veckor som är kvar. För tillfället vill jag mest bara sova eftersom jag nu snart har varit vaken i ett och ett halvt dygn (rekommenderar ej Virgin Australia om du vill ha humana flight-tider, annars inga anmärkningar).

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>