Torsdag 6 augusti 2014

20140806_164957
CJ och Harri passade på att ta ett BUBBELbad i eftermiddags eftersom vattentanken nästan är helt full. Sötongar.

Nyss hemkommen från en himla fin kväll tillsammans med Evelina på vårt stammiscafé Massimo i Albany. Det pratades hejvilt om vad jag missat i Auckland under min resa till Rarotonga, Eves stundande trip kring Sydön, att vi nog sticker till Asien och backpackar om vi inte kommer in på våra drömutbildningar till våren, hur mycket vi har kommit att uppskatta den avslappnade kiwimentalitet som råder här nere, hur svårt det är att veta hur mycket en egentligen har förändrats sedan  oktober förra året, rädslan inför att allting ska gå tillbaka precis som det var förut, innan vi tog vårt pick och pack och lämnade Landet Lagom, när vi kommer hem till Sverige igen, hur våra liv skulle se ut om vi inte fått för oss att flytta till Nya Zeeland men att den tanken är så omöjlig att det inte ens går att spekulera i. Sådana saker som två tjugoåriga au pairer, bästa vänner sedan en lång, lång tid tillbaka går och funderar över på andra sidan jorden. Jag är så himla glad att Eve bestämde sig för att göra det här äventyret tillsammans med mig. Det hade inte varit samma sak utan henne.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>