I mitt huvud

20140808_21163620140810_134826 Två bilder från i helgen: bio i fredagskväll med ett gäng goa au pairer i Albany Mall. Plus för gott sällskap, minus för halvkass B-action med på tok för många stereotyper för min smak (ja, vi såg Hercules). Ovan ser ni mig, svettig och finnig som en annan fjortonåring med med den blåaste nyansen jag någonsin sett mina ögon anta, en aning lost ute på löpspåret i Okura.

Hey readers!

Måndag. Igen. Fem veckor och sex dagar innan jag lämnar världens vackraste land. HJÄLP! Har skrivit en lista med alls som måste fixas innan avfärd. Hittills har jag inte prickat av en enda sak. Tur att jag är född optimist. Tiden går alldeles för snabbt. Jag hinner inte reflektera. Dödstrött är jag också (varför skriver jag alltid det här?). Så himla tacksam för allt jag får se och vara med om. Längtar ihjäl mig efter svensk frukost. Vill skriva tills fingrarna blöder. Undrar vad CJ önskar sig i födelsedagspresent? Måste ta bort det där avskavda nagellacket snart innan jag börjar få konstiga blickar. Och brevrösta. I eftermiddags spelade jag rugby med barnen och en främmande hund. Den var söt och lurvig. Tack och godnatt.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>