Allt detta är ingen dröm

Alla eftermiddagar med ungarna, utbrott för minsta lilla sak, rugbymatcher i trädgården, play dates, fredagskvällar med ett glas vin och hämtmat i soffan tillsammans med mina värdföräldrar, tjat om tandborstning, godnattsagor, kramar, slagsmål i bilen, skratt, alla gånger jag inte ens kan få gå på toa i fred utan att ha en unge ivrigt bankandes på andra sidan dörren, middagar i det övervarma köket och barbeques med grannarna.

Alla svettiga crossfitpass, löprundor längs Orewa Beach och hikes i diverse häpnadsväckande vackra regionalparker.

Alla utekvällar i viadukten, födelsedagsmiddagar, biobesök på Event Cinemas, FIKOR och allt prat om nyvunna upplevelser och erfarenheter med andra au pairer.

Alla roadtrips, hostelfrukostar, festivaler, bussfärder, långresor och fantastiskt givande möten med främmande människor från hela världen.

Alla glada leenden, hälsningar på gatan, småprat med kassörskorna i varje affär och all otrolig hjälpsamhet. Hela ”sweet as”-mentaliteten som är så typisk för kiwis och som jag har kommit att älska så högt.

Allt detta är ingen himla dröm. Det är på riktigt. Sker i detta nu. Live.

För tillfället är detta din verklighet. Minns det när du sitter uppkrupen i soffan framför Idol eller klagar över Skånetrafikens inställda tåg i snökaoset hemma i Sverige, Rebecka. Inse att du faktiskt upplevde det här superåret på riktigt. Det var ingen dröm. Det är ingen dröm. Det är en högst aktuell realitet som för alltid kommer att ha en alldeles särskild plats i ditt hjärta. Du får gärna titta tillbaka och anse att livet här var fullständigt annorlunda, fantastiskt och magiskt på alla sätt och vis. Men en dröm? Nej, det är det sannerligen inte.SAM_5307

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Allt detta är ingen dröm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>