Free falling

Long time no see. På sistone har jag fyllt mina dagar med att:

  • Uppdatera CV och personligt brev för ett tjugotal jobbansökningar (jodå, framtiden börjar allt kalla på en även på andra sidan jorden)
  • Säga farväl till ett otal awesome personer som jag inte kommer träffa på ett bra tag
  • Vinna prima kvalitetskött för $50 (mer om det en annan gång)
  • Brevrösta
  • Köpa presenter till både värdfamiljen och familjen hemma i Sverige.
  • Rensa bland alla mackapärer och klädesplagg som jag ska ta med mig hem/lämna kvar (bosätt er aldrig utomlands om ni har som ambition att återvända med enbart ett bagage)
  • Provpacka väskan
  • Besöka Hobbiton
  • Jobba, jobba, jobba… slutspurten nu!

Ja, och så idag gjorde jag och Emma det här:

G0012174 G0072241Om två veckor lämnar jag det här stället. Det är så många tankar som snurrar runt i skallen att jag nästan börjar skratta åt mig själv. Övervägande positiva dock (jag har inte freakat ut än, men det är nog bara en tidsfråga). Puss på er!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>