Inför valet 2014

Jag hade en idé om att dela med mig av mina tankar kring riksdagsvalet på söndag, gärna i ett lättslukat format som kan nås av så många som möjligt och valet föll då på en video i stället för en djupgående analys i skrift som jag annars känner mig så trygg med. Det var lite knepigare än jag kunde tro att redigera ihop alla klippen, och jag ber om ursäkt på förhand för dovt ljud, kastande hår och en blick som av någon outgrundlig anledning hela tiden söker sig till det vänstra, nedersta hörnet, men här har ni resultatet i alla fall. Titta gärna och fundera själv vidare, på vilket Sverige DU vill ha på måndag. Jag välkomnar varmt till diskussion, men personangrepp och allmänt spydiga reaktioner undanbedes, tack. Det har vi redan sett tillräckligt av i den här valrörelsen tycker jag.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>