Vem är Rebecka?

Det här med personliga presentationer är väl inte riktigt min grej, men jag ger det ett försök:

Den 4 mars 1994 föddes Rebecka Wahlgren i en liten stad i Skåne. Från att ha varit en blond, liten lintott som inte vågade sova över hos sina kompisar före femte klass, har Rebecka nu vuxit upp till en ganska självständig tjej med en obestämbar brun nyans på håret (tänk vad roligt det hade blivit med ett kommatecken här) som denna höst flyttar till Nya Zeeland för att arbeta som au pair hos familjen Coggins. Hon är otroligt förtjust över att hennes vän Evelina också bestämde sig för att åka över till andra sidan jorden för att passa några ungar ungefär en halvtimme från där hon själv ska bo under ett års tid. 

Rebecka är en glad människa som älskar tidiga löpturer i dimma om hösten mest av allt i hela världen. Hon tycker även om att spendera tid med sina vänner, i lökiga gym, i sitt kök och bland kuddarna i sin säng med en bra serie i datorn. 

Rebecka vill göra en skillnad i världen på sitt eget vis. Hennes intresse för internationella samarbeten och humanitärt bistånd är stort och i framtiden drömmer hon om att utbilda sig till läkare och arbeta för Läkare Utan Gränser i ett utvecklingsland (nej, det är ingenting hon hittar på bara för att det ser präktigt ut på pappret).

Rebecka har en enorm förkärlek till det skrivna ordet och skäms inte för att för att bli kallad språkpolis (här kommer ni alltså inte att stöta på särskrivningar, syftningsfel eller inkorrekt användning av de och dem (peppar, peppar…!)). Den här bloggen kommer till största del att handla om hennes upplevelser som au pair i ett land långt borta, men även vara en avlastningsplats för hennes tankar och känslor när det behovet finns. Rebecka anser att det finns så många andra bloggar som består av upprapningar av allt positivt som har hänt människan bakom bloggen under en dag.

Om Rebecka nu vill göra sin röst hörd i världen, så känner hon att den här bloggen kan vara en bra början.

SAM_2166SAM_2147SAM_2153

Ta det för vad det är. Om ni verkligen vill få en hum om vem jag, Rebecka, är, så kolla in bloggens inägg istället, vettja. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>